Drumlessen voor jong en oud!

( vanaf zomer 2020 ! )

Droom je stiekem van het spelen in een band of de ster zijn van de show? Of wil je beginnen met drummen? Of drum je al wat langer, maar kom je niet verder?

Kom dan nu op drumles en leer snel en met plezier hoe je jouw favoriete liedjes meespeelt!

Plezier voorop! Wat wil jij leren spelen? Welke liedjes vind jij leuk?

We beginnen met het leren van een aantal basisritmes. Het zal je verbazen hoeveel popliedjes je daar al mee kan spelen! Ook houding en techniek komt aan bod, net zoals stemmen, de notatie, opstellen van je drumstel en nog veel meer. Alles op jouw eigen tempo, op het moment dat jij er aan toe bent.

In onze sfeervolle, creativiteitsbevorderende lesstudio's wordt muziekles gegeven aan enthousiaste leerlingen van ca. 6 tot 80 (+) jaar. De lesruimte is ingericht met professionele instrumenten en apparatuur voor prettige werk- en studieomstandigheden voor onze leerlingen en leraren.

Wij werken in principe volgens de beproefde methode Real Time Drums van Arjen Oosterhout. Hierin zijn wij echter flexibel en stemmen onze methode geheel af op de wensen van de individuele leerling.

Regelmatig organiseren wij workshops en andere activiteiten voor onze leerlingen, bijvoorbeeld clinics, workshops en demonstraties.

Lestijden:

De lessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 23.00 uur 

Meld je snel aan voor een gratis proefles!

Tarieven drumlessen:

Wij bieden altijd eerst een gratis en geheel vrijblijvende proefles aan.
Onze tarieven vind je hier.

Verhuur:

Er is een mogelijkheid tot huren van een instrument.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Docent: Thomas Schiphof

Geboren: 12/12/’94 in Leeuwarden

Hoofdinstrument: Drums

Daarnaast: Percussion, Piano, Songwriting en Klassiek Slagwerk

Al op jonge leeftijd was het overduidelijk dat ik een muzikale en vooral ritmische jongen was. Ik begon op driejarige leeftijd te slaan op potten en pannen, het typische drummersverhaal. Niet veel later was ik te vinden in de platenkast van mijn (overigens) ook muzikale ouders, waar ik platen beluisterde van o.a. Queen, Meat Loaf en Van Halen. Later kwamen daar Kiss en Robby Valentine bij.

Na een aantal verschillende docenten kwam ik op vijftienjarige leeftijd op les bij Hendrik Dullemans. Via hem kwam ik in contact met muziekstijlen die ik daarvoor nauwelijks had beluisterd. Ik speelde in rock/metal bands en in de {pop}  schoolband van mijn middelbare school. Mede door hem werd mijn muzieksmaak breder en breder en leerde mezelf ondertussen ook aardig piano spelen. Ik begon rond die tijd ook serieus na te denken over een auditie op een conservatorium. Met die plannen in ons achterhoofd begon Hendrik me te wijzen op het belang van goed kunnen lezen, kunnen noteren, breed muzikaal inzetbaar zijn en andere zaken die belangrijk zijn voor proffesionele muzikanten.